fbpx

 

 

 

 

 

 

Obuke

 

 

Pojedinačni modularni treninzi sa personalnom sertifikacijom za implementatore, interne i eksterne auditore 

 

Otvorene i in-house obuke u zavisnosti od vaših potreba   

 

„Znanje je moć!” - Francis Bacon 

 

 

 

 

 

 

 

Put ka dugotrajno održivim vrhunskim individualnim i poslovnim rezultatima vodi preko kontinuiranog razvoja kompetencija.

Obuke koje izvode naši iskusni konsultanti-predavači omogućiće vam da razvijete vaše individualne, timske i organizacione kompetencije, da unapredite znanja i veštine vaših zaposlenih i/ili partnera vaše organizacije i omogućite im da na najbolji način ostvare svoj puni potencijal.

Portfolio obuka

Portfolio naših obuka je razvijen tako da prati oblasti koje su ujedno i predmet naših konsultantskih usluga u projektima uspostavljanja i implementacije odgovarajućih sistema menadžmenta i drugih rešenja, što nam omogućava da izvođenju obuka pristupamo imajući u vidu aktuelna dešavanja na polju realne primene standarda.

On obuhvata sledeće opšte oblasti:

 

ISO standardi i sistemi menadžmenta

Detalji obuke

 

Standardi u vezi hrane (Food standards)

Detalji obuke

 

 

Penetraciono testiranje

Detalji obuke

 

Upravljanje otpadom i zaštita životne sredine

Detalji obuke

 

Ostale stručne obuke

Detalji obuke

 

Oblasti iz kojih pružamo obuke neprestano raste.

Ukoliko je predmet vašeg interesovanja obuka o standardu, okviru, modelu, alatu i/ili tehnici, a koji nisu navedeni u našoj ponudi, kontaktirajte nas i pokušaćemo da pronađemo adekvatno rešenje ili ćemo vas informisati o tome kome se možete obratiti. 

 

U skladu sa članom 15. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti Republike Srbije i članom 7. Opšte uredbe o zaštiti podataka o ličnosti (EU) 2016/679, dajem saglasnost da se podaci koji se nalaze u kolačićima koriste u svrhu boljeg korisničkog iskustva i analitike posetilaca veb sajta.