fbpx

 

 

 

 

 

 

Global Standards Consortium

 

 

 

Mi smo tim sačinjen od stručnih, iskusnih i motivisanih profesionalaca koji vole svoj posao

 

   „Timski rad deli zadatke i udvostručuje uspeh.“-  Endru Karengi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Global Standards Consortium DOO Novi Sad

Međunarodna organizacija za standardizaciju (ISO; International Organization for Standardization) je još pre više od dve decenije prepoznala dodatnu vrednost koju će, za organizacije na globalnom nivou, stvoriti usaglašavanje sa zahtevima velikog broja standarda. Upravo ta vizija sveta u kojem su različiti organizacioni aspekti usklađeni sa najboljom svetskom praksom, i, uopšte, perspektiva poimanja standarda kao „najbolje svetske prakse“ – nas je dodatno opredelila u tome da konsultantskim aktivnostima priđemo sa polazišta široko razgranate mreže stručnjaka iz mnoštva različitih disciplina, koji, za dobrobit klijenta, međusobno sarađuju na zajedničkim projektima.

Mi iskreno verujemo u to da budućnost pripada standardima. Kao što iskreno verujemo i u to da je veliki broj zahteva mnoštva različitih standarda moguće bolje implementirati sa dobrom mrežom stručnjaka iz mnoštva različitih industrija, koji su ujedinjeni oko zajedničke odgovornosti. I ne mislimo tu samo o široj ekspertizi, manjem riziku na polju ostvarivanja ciljeva i poštovanja postavljenih rokova, podršci koju svaki naš projekat dobija od cele GSC mreže, i drugih opštih odlika našeg rada, već i na mogućnost Global Standards Consortium-a da se prilagodi usko specifičnim zahtevima svojih klijenata.

 

Doslednost u radu i misija Global Standards Consortium-a

Ponekad je najteže doći do odgovora. Opet, ponekad je odgovor na ključna pitanje opšte poznat, očigledan, i tada izazov nije u tome da se dođe do odgovora, već u tome da se pronađe najbolji način da se ponaša u skladu sa njim. I biti u tome dosledan. 
Naša misija je zasnovana na našoj opredeljenosti da našim klijentima pružimo konsultantske usluge i relevantne obuke, primarno iz domena standarda i srodnih modela, kojima ćemo ostvariti zajednički dogovorene ishode. Pri tome ćemo u kontinuitetu razvijati naše kompetencije, ali i kompetencije svih partnera i klijenata sa kojima sarađujemo, brinuti o zahtevima svih zainteresovanih strana, negovati kulturu fleksibilnosti i podizati nivo spremnosti da se zajedno prilagodimo promenama sa kojima se globalno suočavamo.

 

„Mlada starost“ i vizija Global Standards Consortium-a

Jedna od čestih rečenica kojima su nas opisivali glasi – oni su mlada stara organizacija. Ta antiteza ukazuje na osobenost Global Standards Consortium-a da je – uvek veći od zbira njegovih delova i da, već od svog samog nastajanja, oko zajedničke ideje okuplja partnere koji združeno imaju nekoliko decenija iskustva i više stotina realizovanih projekata u vezi uspostavljanja, implementacije i/ili unapređivanja mnoštva sistema, modela i standarda iz domena njihove stručnosti i/ili ekspertize, i relevantnih obuka u vezi onih oblasti koje su klijenti želeli da osvoje ili unaprede.

Osim što je tačan, taj opis „mlada starost“ nas svakodnevno inspiriše i direktno je uticao i na onaj deo naše viziju Global Standards Consortium-a kao organizacije koja je široko prepoznatljiv po svojoj doslednosti u tome da globalno priznate standarde, modele i obuke, primeni u skladu sa zahtevima klijenta.

Global Standards Consortium DOO Novi Sad

Mi smo tim sačinjen od stručnih, iskusnih i motivisanih profesionalaca koji vole svoj posao. 

 

GSC tim

Gsc

 

 

Politike

U skladu sa članom 15. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti Republike Srbije i članom 7. Opšte uredbe o zaštiti podataka o ličnosti (EU) 2016/679, dajem saglasnost da se podaci koji se nalaze u kolačićima koriste u svrhu boljeg korisničkog iskustva i analitike posetilaca veb sajta.