fbpx

 

 

 

 

 

 

Međunarodna sertifikacija održivosti ugljenika - Sertifikacija obnovljive biomase

ISCC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ISCC

Predmet i područje primene

ISCC standard se najpre odnosi na adekvatnu emisiju štetnih gasova, te održivu proizvodnju, a u skladu sa tim i na sertifikaciju biomase, to jest bioenergije.

Svaka kompanija koja posluje u oblasti Prehrambene industrije, a drži do kvaliteta svog poslovanja, te poslovnog imidža svakako treba da u svoj proizvodni proces uvrsti pravila ISCC standarda. Na taj način ona sebi utire put za dalje uspešno poslovanje, dajući do znanja kako poslovnim partnerima, tako i krajnjim korisnicima da vodi brigu o životnoj sredini i njenoj zaštiti.

Sve zemlje koje su članice Evropske Unije su usvojile pravila " Direktive o obnovljivim izvorima energije ( 20097287EC ) " čime su se i praktično obavezale da će proizvoditi obnovljive izvore energije, te voditi računa o zaštiti životne sredine na prvom mestu, a u skladu sa pravilima međunarodno priznatih standarda za ovu oblast.

Usluge Global Standards Consortium

Naše usluge se odnose na:

Implementacija

Više o

Obuka

Više o

U skladu sa članom 15. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti Republike Srbije i članom 7. Opšte uredbe o zaštiti podataka o ličnosti (EU) 2016/679, dajem saglasnost da se podaci koji se nalaze u kolačićima koriste u svrhu boljeg korisničkog iskustva i analitike posetilaca veb sajta.