fbpx

 

 

 

 

 

 

Politika privatnosti

 

 

Nastojimo da sačuvamo privatnost ličnih podataka ispunjavanjem zahteva Opšte regulative o zaštiti podataka

GDPR


Lični podaci su svi podaci ili informacije koje se odnose na Vašu ličnost i na osnovu kojih je utvrđen ili se može utvrditi Vaš identitet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GSC

POLITIKA PRIVATNOSTI
 

Politika privatnosti primenjuje se na sve podatke ili informacije koje se odnose na Vašu ličnost i na osnovu kojih je utvrđen ili se može utvrditi Vaš identitet, a Global Standard Consortium prima u bilo kom formatu.

Obaveštenje / Korišćenje ličnih podataka

Global Standard Consortium će održavati samo lične podatke čiju su obradu klijenti izričito tražili od Global Standard Consortium.

Ukoliko Global Standard Consortium. odluči da promeni ovu politiku, Global Standard Consortium. će postaviti izmene na ovoj stranici kako bi naši klijenti, koji je primenjuju i koriste, bili svesni koje lične podatke Global Standard Consortium. obradjuje, kako ih Global Standard Consortium. koristi i pod kojim okolnostima ih Global Standard Consortium. otkriva, ako je to slučaj. Ukoliko u bilo kom trenutku Global Standards Consortium odluči da na drugačiji način zadrži ili upotrebi lične podatke, Global Standards Consortium će e-mailom ili postavljanjem obaveštenja na web sajtu www.gsc-standards.com obavestiti svoje klijente najmanje mesec dana pre promene u korišćenju.

Poverljivost / Dostupnost / Integritet podataka

Global Standard Consortium će koristiti lične podatke samo na načine koji su saglasni sa svrhom za koju su prikupljeni ili za koju su ovlašćenje dali naši klijenti ili sa važečim zakonima ili propisima.

Bezbednost

Global Standard Consortium je obavezan da obezbedi bezbednost ličnih podataka koje obradjuje. U cilju sprečavanja neovlašćenog pristupa ili otkrivanja, održavanja tačnosti podataka i obezbedjivanja odgovarajućeg korišćenja ličnih podataka, Global Standards Consortium je usvojio odgovarajuće fizičke, tehničke i administrativne procedure kako bi zaštitio i obezbedio lične podatke koje obradjuje. Global Standards Consortium nastoji da zaštiti privatnost ličnih podataka koje obradjuje i slučajno otkrivanje je malo verovatno. U slučaju takvog neplanskog otkrivanja, Global Standards Consortium će preduzeti komercijalno razumne korake kako bi ograničio i ispravio otkrivanje podataka.

Pravo na Pristup / Ispravku / Zaborav / Zaštitu / Prenosivost ličnih podataka

U većini slučajeva, kada Global Standard Consortium.prikuplja lične podatke on to čini u ime sopstvene kompanije. Ako želi da traži pristup, ispravku, dopunu ili brisanje ovih ličnih podataka klijent treba da kontaktira Global Standard Consortium putem e-mail adrese .
Takođe podatke koje Global Standard Consortium ima o Vama možete zatražiti pristup i preneti ih u drugu.

Pravno odricanje odgovornosti

Global Standard Consortium može lične podatke otkriti kada to zahteva zakon ili propis ili uveren u dobre namere da je takav postupak nužan kako bi se ispoštovali zakonski propisi, poštovale zakonske obaveze ili zaštitila prava, imovina ili lična bezbednost Global Standard Consortium, njegovih korisnika i javnosti.

Kolačići i linkovi ka ostalim sajtovima

Global Standard Consortium može koristiti kolačiće kako bi poboljšao iskustva korisnika dok koriste Global Standard Consortium web sajt. Kolačići su fajlovi koje vaš pretraživač uskladišti lokalno koji pamti informacije i pomaže da se identifikujete na veb sajtovima prilikom kasnijih poseta. Kolačići su jedinstveno dodeljeni nekom kompjuteru i može ih čitati samo web server u domenu koji je izdao kolačić. U principu, kolačići pomažu korisnicima obavljajući odredjene funkcije kako što je pamćenje lozinke i lične preferencije u pogledu sajtova.

Možda ćete dobiti mogućnost da prihvatite ili odbijete kolačiće. Većina veb pretraživača automatski prihvata kolačiće, ali obično možete promeniti podešavanje svog pretraživača tako da odbije kolačić. Alternativno, možete izmeniti podešavanje svog pretraživača tako da vas svaki put obavesti kada se kolačić nudi i dozvoli vam da pojedinačno prihvatate ili odbijate kolačiće. Medjutim, ukoliko odbijete da prihvatite kolačić, to može ometati rad i negativno uticati na korišćenje web sajta.

Naš web sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima. Global Standard Consortium nije odgovoran za politiku privatnosti ili sadržaje tih drugih sajtova.

Newsletter

Naš web sajt skladišti lične podatke (ime i prezime i e-mail adresu) na vaš zahtev i koristi ih za slanje promotivnih materijala i informacija iz domena usluga Global Standard Consortium. Svakog trenutka možete obrisati lične podatke klikom na Newsletters dugme Odjavi me.

Zahtev za ponudu

Prilikom slanja zahteva za ponudu, uz Vašu saglasnost prikupljamo lične podatke i podatke o kompaniji  u svrhu marketing aktivnosti. U slučaju da ne želite da obrađujemo Vaše podatke, Global Standard Consortium će ih izbrisati i neće ih uzeti u obradu.
 

Novi Sad, 11.05.2018.

Saša Dobo, Direktor

 

Politike

U skladu sa članom 15. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti Republike Srbije i članom 7. Opšte uredbe o zaštiti podataka o ličnosti (EU) 2016/679, dajem saglasnost da se podaci koji se nalaze u kolačićima koriste u svrhu boljeg korisničkog iskustva i analitike posetilaca veb sajta.